Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selyemfestés a nyáron

2014.07.21

Takács Nikolas számára készült egyedi mandala kép

Ajándékba készült a festmény, kicsit izgultam miatta… A visszhang: „Nagyon tetszik neki, azt mondta, telitalálat, a színhasználat is és az egész összességében TÖKÉLETES, és nagyon szép!” Nagyon örülök neki!

Minden egyes személyre szólóan festett kép egy kaland… Ahogy megérkezik a kép „látomása”, ahogy lassan kibontakozik a selymen… És akkor az igazi, amikor a kép címzettje így reagál, elragadja  a kép, róla és hozzá szól, felemelii és áthatja.

Takács Nikolas számára készülő egyedi mandala kép, részlet
Takács Nikolas számára készülő egyedi mandala kép, részlet
Takács Nikolas számára készült egyedi mandala kép, részlet

A csoda születése - Mandalafestő alkotótábor
2014. aug. 8-10. Piliscsév, Kelemen Majorság 

Ez az alkotótábor azoknak szól, akik főleg a mandalarajzolásban, mandalafestésben, a mandalák szín és formavilágában szeretnének elmerülni. Kezdőknek is ajánlom, (előképzettség nem szükséges!), akik szeretnének kikapcsolódni és feltöltődni éltető energiákkal.

A mandalákra ráhangolódás a magunk rendezett-ségére, egész-ségére, teljes-ségére való ráhangolódást is jelenti. Ebben a folyamatban saját belső képeinket rajzoljuk és festjük, és közben észrevétlenül megnyílunk a kozmikus rendnek, amely belénk árad és az egész-re hangol. Várható ezen a 3 napon a varázslat!

forrás:www.selyemfestes.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.