Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Programok a Zsolnay negyedben

2014.10.18

Októberben Pécs-szerte hiánypótló gyermekprogram indul a Zsolnay Kulturális Negyedben! A Herkules Műhely állandó jelleggel, a hét minden napján várja a gyermekes családokat, akik igényes és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt, szakavatott vezetők segítségével.


A Herkules Műhely programjai havonta megújuló, órarendszerű kialakításának köszönhetően hétfőtől vasárnapig igen változatos – számszerűen 15-féle – programon vehetnek részt a gyerekek, mely minden esetben egyszerre biztosít élvezetes és hasznos időtöltést. Tematikailag igen széles a paletta: lesz baba-mama- és gyerekjóga, kézműves műhelyek, tudatos életmódra nevelő programok, valamint mesés, művészetterápiás, zenés és múzeumpedagógiai foglalkozások.


Ezek mindegyike meghatározott korosztálynak szól, összességében pedig lefedik a gyerekek érdeklődését a csecsemőktől a 18 éves fiatalokig. Az apróságok jól érezhetik magukat a Zenevarázson vagy a Dúdolda, Zenebona a legkisebbeknek foglalkozáson. Tíz év alattiaknak ajánlott a Concrete recycled & handmade szakkör, amely a papír újrahasznosításának lehetőségeit járja körbe. Ez a korosztály jól mulathat a Mese Műhely, a Kerámia Festöde vagy az ENKIDU rajzműhely foglalkozásain is. A tíz év felettiek nyomdászkodhatnak, kipróbálhatják magukat a Tűzzománc szakkörön, gyöngyből készíthetnek ékszereket, vagy belekóstolhatnak a robotkészítés izgalmaiba.

forrás:

forrás:www.eozinmagazin.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.