Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PIM gazdag októberi program

2014.10.01

2014. október 16., 16:00

Budapest Transzfer 0. nap

Nemzetközi Irodalmi és Társművészeti Fesztivál

 

A fesztivál 0. napjának programjai.
A Petőfi Irodalmi Múzeum szervezésében megvalósuló idei, szám szerint hetedik Budapest Transzfer az urbanizáció szemszögéből vizsgálja irodalom és építészet kapcsolatát
16.00 / PIM, Belváros
A Belváros Ybl előtt és után / előadás és belvárosi séta Török Andrással és vendégével Hidvégi Violetta levéltáros-történésszel
Mit tudunk, mit nem tudunk Ybl Miklós pályájáról? Magányos építészóriás? Makulátlan Grállovag? Építészirodák, pályázatok, kitüntetések. Az építész: körülrajongott művész, vagy kordában tartott cseléd? (Séta vége 18.15)

2014. október 04., 19:00

Duplicappella!

 

Jazzation (HU) + Skety (CZ) jazz-acappella koncert
Egy este nemzetközi jazz-acappellával, cseh sörökkel és friss magyar pogácsával
A Jazzation 2013 tavaszán új sorozatot indított Duplicappella! címmel, melynek keretében közösen koncertezik más, hazai és külföldi acappella együttesekkel. 2013 nyarán a Jazzation megnyerte a grazi nemzetközi Vokal Total acappella verseny jazz kategóriájának nagydíját, a Ward Swingle Awardot. 2014 nyarán ezt a díjat a hatfős cseh Skety hozta el. A két jazz-acappella együttes ezen az estén egy színpadon!
 
Jazzation: Csernus Szilvi, Várallyay Katus, Kanizsa Gina, Fábián Attila, Homor Máté
Skety: Veronika Vítová, Alice Bauer, Marta Kloučková, Michal Strnad, Štěpán Janoušek, Petr Wajsar
 
Koncertjegyek kizárólag elővételben kaphatóak egységesen 2.000 Ft-os áron a PIM jegypénztárában vagy az interneten. A jegyár a koncertélményen és áfán túl világos és sötét cseh söröket és friss magyar pogácsát foglal magában!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.